Vi som jobbar här

Elin
Jag som äger och driver Elins Fyra Tassar är 20 år gammal och nyligen utbildad cert. canineopat, diplomerad massageterapeut på hund, djurvårdare utökad nivå 2. Jag har min utbildning via Segragymnasiet samt UPH Education.

Jag har ansvaret för hela Elins Fyra Tassar men framförallt kring Rehab & Friskvård delen av företaget. Men även butiken ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv en Golden Retreiver på 4 år som heter Örjan. Tillsammans med Örjan tycker jag det är extra kul att träna Rallylydnad. Jag har även en Staffordshire Bullterrier valp som heter Helge.

Linda
Linda kommer att vara den ni ser mycket ute i butiken. Linda har tidigare erfarenhet av chefsrollen och att arbeta med människor.

Linda kommer att vara främst ansvarig för Butiken tillsammans med Elin. Linda har en Fransk bulldog på 1 år som heter Tjorven. Linda och Tjorven tycker nosework är extra roligt att träna tillsammans.