Vi som jobbar här

Elin
Jag som äger och driver Elins Fyra Tassar är 20 år gammal och utbildad cert. canineopat, diplomerad massageterapeut på hund, djurvårdare utökad nivå 2. Jag har min utbildning via Segragymnasiet samt UPH Education.

Elin är den som utför Rehab och Friskvårdsbehandlingar på era hundar men klipper även en hel del klor och är även er behjälplig i butiken. Elin har själv en Golden Retreiver på 6 år och en Staffordshire Bullterrier på 1,5 år. Elin är aktiv i utställningsringen med sin staffe och tränar även Agility och Rallylydnad så vem vet om ni även kanske träffar henne ute på tävlingar?

Linda
Linda kommer att vara den ni ser mycket ute i butiken. Linda har tidigare erfarenhet av chefsrollen och att arbeta med människor.

Linda har en Fransk bulldog på 2 år som heter Tjorven.

Ronja

Ronja började hos oss sommaren 2022 som extrapersonal under sommaren och har därefter stannat kvar hos oss och jobbar en del i butiken som extra vid sidan av sina studier och även Agilitykurser.

Ronja har 5 stycken hundar hemma. En pudel, Två shelties, En Border Collie och en blandras. Ronja tränar och tävlar aktivt agility och ni kanske även träffar på henne ute på tävlingar?