Friskvård & Rehab

PRISLISTA:

BEHANDLINGAR
I besöken Nybesök och återbesök ingår rörelseanalys utav din hund, palpation för att hitta var eventuella skador och eller problematik kan finnas samt behandling utav de som hittas under behandling. Behandlar med hjälp av hundmassage, elektroterapi, laser, vibrationsplatta samt Vattentrask tillsammans efter överenskommelse med husse/matte. Rekommenderas ofta ett behandlingsintervall på ca 5 behandlingar (kan skilja mellan individer) Tjänsterna laser samt elektroterapi är för dig som har en hund med ett känt problem som endast behandlas med laser eller elektroterapi. Ex sårläkning, muskelspänningar, hotspots mm. Friskvårdmassage är en djupgående hundmassage på önskat område eller helkropp, genomgång av hunden ingår inte. Endast för friska hundar.
Nybesök 650 kr
Återbesök 550 kr
Hanteringsträning 120 kr
Friskvårdsmassage 400 kr

Endast Laser 250 kr
Endast Elektroterapi 300kr

Valpintro är för dig som vill att din valp/unghund blir hanterad av någon annan. Får prova på balansbollar, behandlingsbord, prova på att vara i vattentrasken mm. För valpar/unghundar över 4 månader.
Valpintro 300kr

Vibrationsplatta är för dig som vill använda vibben för din hund i avslappningsyfte, styrketräning, överviktsproblematik mm. Går att komma och vibba själv under våra öppettider enligt överenskommelse.
Vibrationsplatta 15 min 100 kr
5 kort vibb 450 kr
10 kort vibb 900 kr

VATTENTRASK
Vattentrasken kommer vi att kunna använda oss utav i våra behandlingar men även för er som vill komma och självtraska. För att självtraska krävs det att man tagit ”körkort” för vattentrasken. (Antingen via oss eller uppvisande av annat ställe) Självtrask gäller endast för dig som har en frisk hund och i friskvårdssyfte. Vattentrasken är bra till mycket, bland annat är det en skonsam och effektiv träning. Minimal belastning på leder, jättebra träning för överviktiga hundar mm. Avslut med vibrationsplatta ingår i alla Vattentrask behandlingar för den som vill detta.
1 gång m.Instruktör 550 kr
5 kort m.Instruktör 2500 kr
10 kort m. Instruktör 4500
kr

5 kort självtrask 2200 kr
10 kort självtrask 3500 kr

Boka gör du enkelt via vår bokadirekt eller via 0725897400
https://www.bokadirekt.se/places/elins-fyra-tassar-38965